Bli kund hos oss

Är du inte redan kund hos oss och arbetar med just kakel som exempelvis plattsättare, byggare eller inredare tycker vi att du ska ansöka om konto hos oss!

Det är rätt enkelt: Klicka på länken nedan, fyll i kontoansökan och signera sedan med Bank-ID. Vi gör en sedvanlig kreditkontroll och bedömning och återkommer till dig med information om din ansökan så snabbt vi kan.

Ansök om konto här!

Att vara kund

Att vara proffskund hos Centro är mycket enkelt. Vi strävar hela tiden efter att vara tillgängliga och serviceinriktade till max! Vi vill helt enkelt vara bäst på att serva den professionella kakelmarknaden. På sex strategiska ställen i Stockholm och på fem andra platser i landet hittar du ett brett lagerfört sortiment av kakel, klinker, spackel- och avjämningsmassor, verktyg och maskiner, fäst- och fog, tätskikt, inredning, arbetskläder med mera för alla möjliga användningsområden. Läs gärna mer om våra produkter här

Leveranser – just in time – är vi också bra på. Dagligen levererar vi material från våra butiker och centrallagret i Bro utanför Stockholm med egen bil eller speditionsfirma. Det är få som klarar av att hålla den höga service- och leveranssäkerhet vi tillhandahåller.

En sista sak vi faktiskt är extra stolta över är vårt breda kunskapsområde, och möjligheten för dig att alltid hitta informationen du behöver kring kakelbranschen hos oss. Vi kan mycket, och kan vi det inte – så tar vi tar vi reda på det. Det skall helt enkelt kännas tryggt för dig som kund att fråga oss.