Bli kund hos oss

Är du inte redan kund hos oss och arbetar med just kakel som exempelvis plattsĂ€ttare, byggare eller inredare tycker vi att du ska ansöka om konto hos oss! Det Ă€r enkelt: Ladda hem blanketten för kontoansökan, fyll i den och lĂ€gg den pĂ„ lĂ„dan tillsammans med giltigt registreringsbevis till vĂ„r ekonomiavdelning sĂ„ görs en sedvanlig kreditkontroll och bedömning. Vi Ă„terkommer till dig med information om din ansökan sĂ„ snabbt vi kan.

Ladda ner blankett för kontoansökan

Att vara kund

Att vara proffskund hos Centro Àr mycket enkelt. Vi strÀvar hela tiden efter att vara tillgÀngliga och serviceinriktade till max! Vi vill helt enkelt vara bÀst pÄ att serva den professionella kakelmarknaden. PÄ sju strategiska stÀllen i Stockholm och pÄ fem andra platser i landet hittar du ett brett lagerfört sortiment av kakel, klinker, spackel- och avjÀmningsmassor, verktyg och maskiner, fÀst- och fog, tÀtskikt, inredning, arbetsklÀder med mera för alla möjliga anvÀndningsomrÄden. LÀs gÀrna mer om vÄra produkter hÀr.

Leveranser - just in time - Àr vi ocksÄ bra pÄ. Dagligen levererar vi material frÄn vÄra butiker och centrallagret i Bro utanför Stockholm med egen bil eller speditionsfirma. Det Àr fÄ som klarar av att hÄlla den höga service- och leveranssÀkerhet vi tillhandahÄller.

En sista sak vi faktiskt Ă€r extra stolta över Ă€r vĂ„rt breda kunskapsomrĂ„de, och möjligheten för dig att alltid hitta informationen du behöver kring kakelbranschen hos oss. Vi kan mycket, och kan vi det inte – sĂ„ tar vi tar vi reda pĂ„ det. Det skall helt enkelt kĂ€nnas tryggt för dig som kund att frĂ„ga oss.

Centro Kakel och Klinker AB - Sveriges ledande företag med yrkesbutiker för kakelproffs!

Om Proffsbutik.se

Proffsbutik.se Àgs och drivs av Centro Kakel och Klinker AB, Sveriges ledande företag med yrkesbutiker för kakelproffs!

Copyright © 2010 Centro Kakel och Klinker AB - Maila oss: kontakt@proffsbutik.se eller ring: 08-442 90 50